Skip to content

Villa- en woningbouw & renovatie

Hoe we werken

Droomt u ervan om in een huis te wonen dat volledig op uw maat is gebouwd en voldoet aan al uw wensen? Algemene Bouwwerken Pieters is gespecialiseerd in villa- en woningbouw en bekijkt graag samen met u hoe we uw droom kunnen realiseren. Bij een bouwproject van die omvang, komt uiteraard veel kijken en dat schrikt u misschien af.

Gelukkig hoeft u uw bouwdromen niet op te bergen, want wij begeleiden u doorheen uw totale project. Algemene Bouwwerken Pieters neemt uw zorgen uit handen en legt de lat hoog voor zichzelf: wij zijn enkel tevreden als u dat ook bent. Dat engagement streven we na door uw wensen en budget te respecteren, gemaakte afspraken na te komen en hoogstaande kwaliteit af te leveren.

Ook indien uw woning nood heeft aan een facelift, kan u vertrouwen op Algemene Bouwwerken Pieters. Naast villa- en woningbouw, mag u ook op onze ervaring rekenen voor het renoveren van uw bestaande woning. Heeft u zelf bepaalde ideeën, dan overleggen wij graag met u wat de mogelijkheden zijn. Wij volgen uw project van planning tot oplevering op opdat u zich meer dan ooit thuis kan voelen in uw vernieuwde huis.

Vertel ons over uw project

Inspiratie opdoen of een staaltje van ons kunnen bekijken? Onze eerdere realisaties in villa-en woningbouw en renovatie tonen u tot wat we in staat zijn.

Overtuigd van uw idee om zelf uw woning te bouwen of uw plannen om te renoveren concreet maken? Wij nodigen u graag uit voor een gesprek.