Skip to content

Appartementenbouw

Hoe we werken

Een appartementsgebouw aankopen is vaak een interessante investering. U kan er (later) zelf uw intrek nemen en ondertussen ontvangt u maandelijkse huurinkomsten. Een geschikt en betaalbaar pand vinden is echter niet evident: ze zijn nogal verouderd en voldoen niet helemaal aan uw wensen.

Daarom is de bouw van een appartement vaak de goede oplossing. Zo bent u er zeker van dat het gebouw beantwoordt aan uw verwachtingen en dat de meest moderne technieken worden gebruikt.

Voor Algemene Bouwwerken Pieters staat samenwerking centraal bij het realiseren van uw project. Dankzij onze ervaring in appartementenbouw, vindt u in ons een betrouwbare partner die kwaliteit aflevert binnen het gestelde budget en met respect voor de afgesproken deadlines. Enkel zo zijn we er zeker van dat we u het gewenste eindresultaat kunnen afleveren.

Vertel ons over uw project

U mag ons op ons woord geloven, maar ga gerust ook even kijken naar onze eerdere realisaties in appartementenbouw. Dat zijn nl. onze beste visitekaartjes.

Hebben we uw interesse gewekt en wil u meer weten over appartementenbouw? Wij nodigen u graag uit om samen rond de tafel te zitten en uw project vorm te geven.